Kallt och mulet!

Termometern visar -8 grader i dag och det är mulet ute. Saknar redan solen fast den bara varit borta över natten. Vi får se om den kommer fram lite senare idag kanske.
Igår när jag höll på att laga mat så satt Fenix och lekte med sina saker i vardagsrummet. Plötsligt börjar han gapskratta, jag går då ner för att kolla vad det är som är så roligt. Han har då tagit sig fam till hundkorgen och håller på att klappa på Embla, dem är för söta dem där två. Embla njöt av att få lite klapp på örat!
Daniel fixade det sista på tv-möbeln igår så nu är den färdig! Härligt! Det blir så fint, nu ska det bara placeras ut lite ljusstakar och annat smått och gott. Efter monteringen tog Daniel och Fenix sig ett varmt och skönt bad och jag gick med Embla. När jag kom in igen tog jag upp Fenix så Daniel fick bada vidare en stund. Vid halv nio somnade Fenixen, han har nästan det som rutin numera. Han sov hela natten nu igen, klockan sex vaknade han. Jag tände en brasa i går oxå innan Daniel kom hem, det är så mysigt och skönt. Fenix tycker det är vädigt intressant när det brinner och sprakar. Det var skönt att värma sig framför elden en stund efter promenaden, det hade börjat bli kallt redan då.
Idag ska vi åka till Rånäs och hälsa på min gamla arbetskamrat Janny. Ska bli kul att se vad hon har för sig, har inte träffat hennes sedan Fenix var ca 1 månad gammal. Efter besöket där ska vi möta upp Daniel i Norrtälje och handla lite.  

Fenix ska hälsa på Embla

Klappa örat!

Mina älsklingar! Embla uppskattar påhälsningen

Så mysigt!

Busungen tittar med stora ögon på elden


Äter på badankan

Pappa tvättar det fina och blonda håret


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0