En superdag på stan med mina hjärtan!

Idag har våran lilla familj haft en supermysig dag. Vi åkte in till Norrtälje och parkerade vid coop. Vi gick sedan in till stan och följde norrrtälje ån hela vägen. Jättefint var det i solen och så skönt! Vi gick in på babyproffsen och köpte solglasögon till lilleman och två nya nappflaskor. Efter det gick vi till Expert där Daniel köpte ett nytt objektiv till kameran. Väl färdiga där gick vi genom parken för att komma fram till havspiren där vi tänkte äta men där var det tyvärr stängt, dem öppnade tolv och vi var där tjugo över elva, då gick vi vidare upp till Kontrast istället men där var det oxå stängt. Då fick vi bege oss ner på stan igen, Daniel tyckte att vi skulle ta trapporna ner från kontrast, hihi, ja det gick ju bra men långsamt. Halt som bara den och med barnvagn dessutom gjorde det hela till ett litet äventyr. Väl nere så gick vi till På G och åt lunch. Det var så gott med mat efter den långa promenaden. Jag åt majskycklingfilé med kantarellrisotto och Daniel tog en chiliburgare. Efter lunchen gick vi tillbaka upp till Coop där vi handlade lite. På vägen hem stannade vi vid Daniels jobb för att tvätta bilen. 
Nu är vi hemma och Daniel har precis skruvat ihop dem delarna som vi fått hem av tv-möbeln. På måndag kommer förhoppningsvis resten hem. 
Som sagt, det har varit en toppendag i solen! 


Vacker vy från våran promenad

Stolta pappa

Norrtäljeån

Daniel provar sitt nya objektiv på kameran i butiken. Tack hjärtat för att du zoomar in så bra

Promenad ner till havspiren

Utsikt från kontrast

Jag väntar på Daniel ska fotografera färdigt ut över staden

Den här vägen tyckte Daniel var lämplig med barnvagn

Hihi, ser lite kämpigt ut!

Fenix på G

You Rock my Heart!
 
Vill smaka på mammas apelsinjuice

Gotteligott!

Min mumsiga kyckling

Daniels hamburgare

Tuffingen i sina solglasögon!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0