En solig måndag!

Nu är det tredje natten i rad som Fenix sover hela natten utan att vakna. Han somnar runt halv nio och sover till ungefär sex. Hur skönt som helst. Hoppas det håller i sig! I och för sig är det inte konstigt så som han håller på under kvällen. Han leker med sina saker och försöker krypa omkring, han kämpar och kämpar och sen vill han gärna upp och stå på benen och då får man hjälpa honom lite. Han skrattar och tycker att det är hur kul som helst. Inte konstigt att man blir trött som sagt efter hans kvällsgympass!
Kylskåpet gick sönder igår kväll, som tur var hade vi ett extra i källaren som då kom till användning. Daniel skulle kika runt lite idag och se vad som finns. Vi ska ju göra om köket i år eller nästa år så det är ju inte katastrof, vi hade ju ändå tänkt köpa nya vitvaror. Vi vet inte riktigt i vilken färg ännu bara. Daniel skulle även stanna vid IKEA och köpa dem sista delarna till tv-möbeln om dem nu finns kvar. Finns dem kvar så kommer tv-bänken äntligen bli klar ikväll. Härligt!
Fenix ligger nu på golvet här i kontoret och försöker ta sig framåt men kommer fortfarande bara bakåt. Stackars liten!
Idag ska vi fika med Carina och Casper på pelikan. Ska nog  passa på att köpa ett par mockasiner eller något liknande så Fenix får bättre fäste med fötterna och inte bara glider omkring med små fossingarna.
Det är strålande solsken ute så morgonpromenaden kommer nog bli en ren glädje idag!

Lilla ligisten hittade ännu en rolig sladd igår

Mys i våran säng i morse

Så mysigt att dela en stund i sängen med denna guldklimp

Sötnosen!

På golvet på kontoret

Våran fina kille!


Kommentarer
carina

Nja vi kanske kan ta pelikanen ändå för det andra stället ligger för nära min systers jobb...

Tycker du vi fikar för myckt? och att de inte är så kul för våra barn som "bara" får leka i soffan och inte på golvet eller några andra aktiviteter?

2010-03-15 @ 08:27:08
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
carina

Skönt att få höra. Min syster tycker jag fikar för mycket och att de är synd att man inte åker hem till någon så Casper kan få leka på golvet för det kan ju inte vara kul att få leka i en soffa hela tiden...

jaja men då ses vi där kl 1

2010-03-15 @ 08:46:47
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
carina

hej!

Misstänker att du har läst de där med bensin och hälsa på och så =) ni behöver inte ta åt er av de =) skrev lite mer så för att inte min syster ska bli allt för arg om jag skulle peka ut just henne samt våra familjer. Men självklart är ni välkommna på fredag fall om ni vill komma =)

Jag är lite spänd in för i morgon när han ska till sjukan. Som att vi inte vet om dom bara vill titta eller om dom gör mer än så redan i morgon =)

kram

2010-03-15 @ 10:12:36
URL: http://carinaocasper.blogg.se/
carina

Jag skulle hälsa att vi tydlegen har en regel här hemma =) att om man kommer och hälsar på oss på en fredag så ska man tydligen ha med sig en flaska rödvin till Jimmy ;o)

kram

2010-03-15 @ 10:15:14
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0