Besök hos mormor och morfar

Nu har vi varit och fikat med semlor på landet hos mormor och morfar. Trevligt och gott! Fenix fick mormors underbart goda äppelmos. Fenix tycker att det är så roligt att hälsa på där och skiner upp som en sol! Jag lämnade lite kattmat som jag fick av Carina, tack gumman! Caesar och Vissla blir nog glada! Passade på att raka av Caesar lite mer päls oxå, jisses vad med päls han har. Man rakar bort en liten bit av pälsen på han och man kan nästan fylla en icakasse med det. Fenix fick känna på pälsen och oj vad mysigt det var. Den är så mjuk!
Efter besöket handlade vi lite på flygfyren innan vi åkte hem. Nu ska Daniel äta pizza och jag ska äta tacopaj. Fenix ska väl få något han med. Familjen kanske tar ett varmt och skönt bubbelbad ihop ikväll och avslutar säkerligen kvällen framför tv:n.

Ståträning i sängen innan vi åkte

Så söt man kan vara!

Caesar ligger och vilar i soffan

Lilla Vissla myser på tv:n

I morfars knä!

Provsmakar grisknorr
 
Gott med sked

Kul att vara hos mormor och morfar

På väg in på flygfyren!


Kommentarer
carina

Det var inge fel med bio =)

Men den var så lång så på slutet undrade man emst hur det gick för Casper hos mormor men de hade gått bra =) Fika i veckan?

2010-03-07 @ 20:19:04
URL: http://carinaocasper.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0