Äntligen sol!

Idag lyser solen med sin närvaro! Så mysigt och skönt så! Vi ska snart ta oss en promenad och njuta av den varma solen!
Idag ska Fenix och jag in till Norrtälje och äta lunch med Camilla efter det ska vi hem igen och jag ska fixa mig i ordning. Ikväll ska jag nämligen till Stockholm på en liten tjejträff. Jag ska träffa Carina, Julia och Elin på slussen och sen ska vi gp tillsammans till Hermans, där har dem vegetariskt buffé. Det ska bli så trevligt så och spännande att se lilla magen igen. Längtar till kvällen!
Daniel ska vara hemma själv med Fenix och natta honom, hoppas det går bra! Det borde det göra. Daniel har lagt Fenix två kvällar i rad nu utan problem! Tror nog att pojkarna kommer tycka att det är roligt att umgås på tu man hand.
Jag kommer ta bilen in då man aldrig vet om man kommer hem igen med dagens värdelösa bussar och tåg som verkar ställa in så fort det blir lite snö och kallt. Jag vill hem ikväll så därför valde jag att ta bilen, SL och SJ är ju inte att lita på. Jag kommer dock parkera vid Danderyd så jag slipper åka in i smeten och leta parkering. Tunnelbanan ska väl åtminstonde kunna gå!

Hihi, lilleman ser chockad ut, inte konstigt när mamma kommer med kameran när man är nyvaken!

Men glad är jag hur som helst!

Busungen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0