2 år och 2 månader

Idag har jag och Daniel varit tillsammans i 2  år och 2 månader, tiden går bra fort. Han fick lite presenter av mig och Fenix imorse, dels för att det är våran dag och dels för att han jobbar och sliter så at jag kan vara hemma och mysa med våran son! Han fick kalsonger, en mugg, en t-shirt och slipsar.
Fenix har sovit hela natten igen. Han somnade vid halv nio igår och vaknade vid sex. Helt okej! Vi mös lite i sängen innan vi gick upp och åt frukost.
Efter frukosten skulle vi gå en långpromenad, Daniel glömde dock att ta på sig långkalsongerna så han frös när det blåsten tog i. Han och Fenix vände och gick hem men jag och Embla fortsatte ner till lågarö brygga. Det var riktigt skönt, visst blåste det men där det var vindstilla var det helt underbart. Idag blir det en lugn dag hemma, ska titta klart på filmen som vi skulle se igår, Daniel somnade så då gick vi och la oss istället. Hihi, tröttmössan!
Till lunch blir det baconinlindad kycklingfilé. Är hungrig redan nu men man får väl vänta en stund till, lite tidigt att äta lunch kvart över tio. Får ta lite frukt så länge.
Vi flyttade in den gamla tv-bänken i Fenix´s rum så nu kan han ha lite saker på den. Han har så mycket saker som behöver någon plats att vara på så det blev perfekt. Ska köpa någon annan möbel åt han så småning om men den duger så länge.

Mörk bild men Fenix håller på att klappa Embla

Gullungen

Limegrönt tema idag

Pappas fina mugg från Fenix

Fenix fick våran gamla tv-bänk så länge


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaofenix

Här skriver jag om mitt liv tillsammans med min sambo Daniel, våran son Fenix som föddes den 16 augusti 2009, våran dotter Corona som föddes den 11 juni 2011, våran dotter Maiden som föddes den 28:e december 2012 samt hunden Embla.

RSS 2.0